zafarfoto.net »

CarToons:)

Fikk masse tøffe bilder fra Gatebil på rudskogen i år. Jeg hadde tenkt å fremkalle 3-4 bilder i plakat str 40×60 som mine nevøer skulle få i gave. Et par dager før jeg skulle sende inn bildene til trykk oppdaget jeg bilde til Henrik Oulie på facebook. Jeg sendte en forespørsel til  Christer Stormark om han kunne fikse 3 bilder til meg.
Fikk 3 bilder ferdig redigert og levert via dropbox på under 8 timer og da hadde han jobbet igjennom halve natta:). I tillegg til rask levering fikk jeg også en veldig hyggelig pris.

Siden guttas mest sette film er Car`s kan jeg ikke tenke meg en bedre gave:)
Er de ikke tøffe bildene nedenfor, ikke nøl med og spørre om du vil ha ditt bilde redigert:)
Finner du bildene i mine album nedenfor får du bilde gratis, bare sifra hvilket bilde du vil ha redigert så kan jeg sende det direkte til Christer.

Gatebil Våler 2012 (115 bilder)
Gatebil Rudskogen 2012 (185 bilder)

Hvis du har et eget bilde og vil kontakte Christer direkte kan du gjøre det ved og klikke på annonsen til høyre:)

Til toppenDel på FacebookDel på TwitterBokmerk bilde på Pinterest