zafarfoto.net »

Oslo Motor Show

Suksessen forsetter. 28 oktober gikk Oslo Motor Show av stabelen for tredje gang eller var det fjerde? Mista tellingen:) I fjord hadde Oslo Motor Show hele 23 000 besøkende, tipper det ble mye mer i år.Hele 25.000 kvm med de feteste, kuleste og tøffeste bilene, customsykler og trucker fra hele Skandinavia.

Hadde med 2 ivrige nevøer men som etterhvert ble rastløse. Hadde håper vi skulle rekke drifting  kl 13:00 men dørene var visst stengt allerede kl 12:45, syns det var litt dårlig gjort av arrangørene jeg da. Men vi fikk sett litt gjennom døråpningen. Måtte reise kl.13:30 og da var det 800 meter lang kø på utsiden. Var litt fornøyd med valget jeg hadde gjort med å være der kl.10 når det åpnet.
Var masse flotte, pene, stilfulle og kule biler og se der i år også, men dessverre pga av de 2 små rakettene ble det lite bilder og mer barnepass.

Se bildene fra fjordårets show

http://www.zafarfoto.net/?p=583

 

Til toppenDel på FacebookDel på TwitterBokmerk bilde på Pinterest