Barne bilder med lille skjønne Gursimar og Jasleen

Alltid gøy når gamle venner tar kontakt, og enda bedre blir det når det gjelder en liten photosessien med deres søte små. Dette er den mest gøyale, morsomme og utfordrende photoshooten så langt i år. To søte små jenter, og en mamma som vet hva hun ønsker, gjør det hele bare lettere. Ble en liten utfordring grunnet duken jeg brukte, men på tross av dette, kom jeg hjem med en hel serie herlige bilder og nye erfaringer!

Takk til Gursimar, flott storesøster, som holdt ut i hele to timer foran kamera, og Takk til mamma Manjit Kaur som lar meg legge ut en liten smakebit av dette=) Enjoy!

manjit-296_1
manjit-298_1
manjit-311_1
manjit-324_1
manjit-340_1
manjit-343_1
manjit-362_1
manjit-394_1

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *