zafarfoto.net »

Full fres på KNA Varna

Ble litt annerledes fotografering i helgen. Først shoot med tante Anette og niesen Julie, også var  jeg invitert til Gokart på Varna.

Var litt nye utfordringer, da gokart fotografering krevde litt andre innstillinger en bil fotografering. Jobben ble ikke noe enklere da jeg klarte og bruke opp strømmen på min 5D MK II tidligere på dagen. Så gokarten bildene er tatt med 50d`en:) Heldigvis var Camille der så jeg fikk masse gode råd om hvor jeg burde stå for å få gode bilder:)  Pannorering med 24-70 linse og de små myggene som hviiiiimte forbi var ikke lik enkelt. Men av 500 bilder har jeg lagt ut noen nedenfor.

Har jeg ikke fått med bilde av karten din er det bare og sende en melding, så kan jeg se om jeg har den liggende:)

TIPS: klikk for å se større bilde, klikk høyre venstre piltast for å bla.

Har du lyst på og bruke bildene på Facebook el.l kan du bruke last ned knappen.
Husk at vannmerket ALDRI må beskjæres når du bruker bilde.

Klikk gjerne på Facebook knappen og blir medlem på fansiden min.

Laste ned bilde?
1. høyde klikk på bildet du får i nytt vindu og velg lagre.
2. Høyre klikk på lenken “last ned” og velg lagre mål/kobling som.Til toppenDel på FacebookDel på TwitterBokmerk bilde på Pinterest