zafarfoto.net »

Gatebil-fest

Den nye banen har en ekstrem WooooW – faktor. Den har vokst med hele 1,4 km, råe traseer, kurver og den lange strekningen er utvidet. “Slaktern som nesten altid var flaskehalse på banen er breder.” Mye bedre flyt og fartsgleden for alle sjaførene må har hvert helt ekstase. Dessverre fikk jeg ikke sittet på med bruttern, men dette er bare starten på en rekke elleville gatebiltreff! Det er bedre bane, og nye regler. Fra nå av, kan ikke alle som ønsker å kjøre, slippe ut på banen. Dette er absolutt for det beste, så slipper vi en god del
uerfarne sjafører.  Depo området har blitt mye større, nå finner man stand området ved langsletta og Gatebil Extrem benytter det gamle depo.  Etter Pakistan turen fikk jeg problemer med 24-70mm som egnet seg perfekt til bilder på rudskogen.Ble derfor kun bilder med 70-200mm med telekonverter denne gangen.

Klikk på bildene for større version og tallene nederst på siden eller neste pilen for å se alle bildene.

Har du lyst på og bruke bildene på favebook er det bare og laste ned, men Vennligst IKKE fjern signatur på bildene.

Til toppenDel på FacebookDel på TwitterBokmerk bilde på Pinterest